ProgrammaPlaceholder for MuntenMunten
Update Geplaatst op: 15 July 2022

Zomerparkfeest handhaaft cashless

Laten we voorop stellen dat Zomerparkfeest - wij allemaal - een bewogen week achter de rug heeft. Het besluit om in 2022 over te stappen naar een cashless betaalsysteem heeft veel teweeg gebracht. Na 3 jaar géén festival doet het ons goed om te merken dat er nog steeds zo’n grote betrokkenheid is. Dat bewijst des te meer dat Zomerparkfeest een festival van ons allemaal is.

Die betrokkenheid heeft geleid tot vele reacties. We hebben alle voors en tegens opnieuw op een rijtje gezet. En opnieuw komen we tot de conclusie dat een cashless betaalsysteem de beste basis is voor een duurzaam festival. Daarom handhaven we ons besluit, vooral met het oog op de toekomst en alle uitdagingen die voor ons liggen.

Onze berichtgeving had beter gekund. Daar hebben we zeker lering uit getrokken, maar we handhaven onze keuze voor cashless. We begrijpen dat dit wellicht niet het bericht is dat sommigen willen horen en zijn er tegelijkertijd van overtuigd dat we er in augustus een knalfeest van gaan maken. Samen met onze bezoekers, vrijwilligers, Vrienden en sponsoren.