8-11 AUGUST 2024

Hek Werk

Placeholder for Hek Werk Geel PaarsHek Werk Geel Paars
Thursday 08 August Friday 09 August Saturday 10 August Sunday 11 August

Tijdens het festival transformeren de hekken rondom het park tot een levendig kunstproject: Hek Werk. Hek Werk is een groeiend project, waarbij we ieder jaar nieuwe kunstenaars uitnodigen om met de hekwerkbanners aan de slag te gaan.

Dit jaar hebben we Panda Collectief uitgenodigd om de banners tot leven te brengen. Panda Collectief staat bekend om hun literaire projecten die de grenzen tussen taalkunst, poëzie en performance theater verkennen. Jonge talenten van het Genootschap brengen dit jaar hun perspectieven naar het festivalterrein. Het Genootschap is een informeel talentontwikkelingsproject binnen Panda voor jonge makers tussen de 15 en 30 jaar.

Ontdek tijdens het festival hoe Martha Palmen, Eline Willaert, Sander Ausems en Lee Janssen hun ervaringen op Zomerparkfeest vertalen naar woord en beeld op de hekwerkbanners. Laat je verrassen door de creatieve uitingen en zie hoe literatuur en poëzie een nieuw leven krijgen in het park.

Naast de talenten van het Genootschap zullen ook andere artiesten uit de line-up hun creatieve toevoeging doen aan Hek Werk.

Taal Poëzie Kunst Literatuur

New! Create your own Zomerparkfeest and share it with your friends

  • Save your favorites and create your own schedule in the app
  • Share your program with friends
  • Create your personal homepage with favorite venues and food spots

Login with your Zomerparkfeest account

Share with friends

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url copied to your clipboard

Url could not be copied to your clipboard