8-11 AUGUST 2024

Tall Tales Company - Facades

Placeholder for Facades fotografie Jona Harnischmacher naamsvermelding verplicht 3Facades fotografie Jona Harnischmacher naamsvermelding verplicht 3
Saturday 10 August

Drie acrobaten dansen met hun innerlijke demonen. Op het snijvlak van circus en fysiek theater laten ze in Facades verschillende kanten van zichzelf zien. Een brandweervrouw uit Den Haag, een accountant uit de Bronx en een gevoelige macho uit Mellila (Noord-Afrika) slepen ons mee in hun persoonlijke levens. Met luchtacrobatiek, surrealistische choreografieën en persoonlijke anekdotes onderzoeken ze samen hoe een beeld totaal verschillende dingen kan betekenen. Kunnen we onszelf zijn in de ogen van een ander?

Om zich te bevrijden van hun eigen kritische stem leggen ze zichzelf op de snijtafel. Wie ben je, wie vind je dat je moet zijn en hoe kijken anderen naar jou? Naast luchtacrobatiek en acrobatische dans gebruiken ze hiervoor de zeldzame circusdiscipline ‘Icarian Games’, waarbij een acrobaat salto’s maakt op de voeten van een partner. Facades is een persoonlijk en hallucinerend spiegelpaleis.

Circus Theater

New! Create your own Zomerparkfeest and share it with your friends

  • Save your favorites and create your own schedule in the app
  • Share your program with friends
  • Create your personal homepage with favorite venues and food spots

Login with your Zomerparkfeest account

Share with friends

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url copied to your clipboard

Url could not be copied to your clipboard