8-11 AUGUST 2024

Placeholder for 17267343 08122018 Festival Zomerparkfeest Tess Janssen e153416674787117267343 08122018 Festival Zomerparkfeest Tess Janssen e1534166747871

Testlab

Test jouw duurzame of sociale innovatie op Zomerparkfeest in Venlo!

Innovatie is essentieel voor de economische groei, de sociale cohesie en de duurzaamheid van onze regio. Bedrijven zijn daarom continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die oplossingen bieden voor de problemen waar we dagelijks tegenaan lopen. Maar hoe weet je of je oplossing echt werkt? Daarvoor moet je naar buiten om je idee te testen in de echte wereld. Dat is niet altijd gemakkelijk en kost vaak veel tijd en geld. Daarom biedt Zomerparkfeest samen met haar partners een unieke kans: het Zomerparkfeest TestLab. Hier kun je als bedrijf je innovatie uitproberen in een echte situatie om te onderzoeken hoe deze bij kan dragen aan een duurzame en sociale samenleving.

Zomerparkfeest TestLab

Ben je een innovator met een geweldig idee dat je wil valideren in de praktijk? Op Zomerparkfeest TestLab kun je je prototype testen en feedback verzamelen van echte gebruikers. Zo kun je je innovatie verbeteren en meer impact maken in de ‘echte wereld’.

Zomerparkfeest werkt samen met een team van innovatie-experts (onze partners) die je helpen bij elke stap van het proces. Zij geven je advies, tips en ondersteuning voor, tijdens en na het testen op locatie. Zo kun je optimaal gebruik maken van deze unieke kans!

Voor wie is het Zomerparkfeest Testlab?

Voor Zomerparkfeest TestLab zoeken we Limburgse ondernemers met een innovatief idee voor een nieuw product of dienst. Belangrijk is dat je oplossing bijdraagt aan een duurzame en sociale samenleving.

Dit is dé kans om in drie dagen je product of dienst te testen bij een potentieel publiek van maar liefst 100.000 bezoekers. Maar dat is nog niet alles! Deze testcase biedt ook enorme promotie- en zichtbaarheidsmogelijkheden voor jouw onderneming.

Voor meer info, check onze flyer!

Meld je aan

Meer weten?

Neem contact op met een van onze partners of mail naar living-lab@zomerparkfeest.nl.

 

Testlab wordt mogelijk gemaakt door

 

 

New! Create your own Zomerparkfeest and share it with your friends

  • Save your favorites and create your own schedule in the app
  • Share your program with friends
  • Create your personal homepage with favorite venues and food spots

Login with your Zomerparkfeest account

Share with friends

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url copied to your clipboard

Url could not be copied to your clipboard