EXTRA
Geplaatst op: 18 juli 2016

Dit is een oud bericht en kan betrekking hebben op een eerdere editie van Zomerparkfeest.

Ter gelegenheid van de veertigste editie wil Zomerparkfeest graag iets extra’s doen. Wij lanceren daarom een eigen speciaalbier met de naam EXTRA. Het is een fris, blond speciaalbier met karakter. Een bier in de geest van Zomerparkfeest anno 2016. 

EXTRA is bedoeld voor onze bezoekers, relaties, Vrienden en vrijwilligers. Omdat wij vinden dat het drinken van dit bier ook iets extra’s moet bieden, wordt het aangeboden in grote flessen van 0,75 liter. Een fles om samen open te maken of met iemand anders. Gedeelde vreugd is dubbele vreugd! Het totale aantal flessen is beperkt. Daarom geldt: op=op!

EXTRA is verkrijgbaar tijdens Zomerparkfeest. Kan je niet wachten? Dan is EXTRA vanaf nu te koop bij de onderstaande verkooppunten:

Op de tap is EXTRA vanaf volgende week te bestellen bij Centralde LocomotiefProeflokaal GoestingCafé de KlepGrenswerkAlde MertBrasserie Sur MeuseTake Fivede Galeried'Heeren van Baerlo, Café de Maert en Proeflokaal van Horst.

Zomerparkfeest EXTRA is ontwikkeld door Louis Klaassens van Café de Klep in Venlo. Het bier is gebrouwen en gebotteld door Brouwerij De Fontein.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×