Nieuwe opzet seniorenmiddag Zomerparkfeest
Geplaatst op: 19 juli 2016

Dit is een oud bericht en kan betrekking hebben op een eerdere editie van Zomerparkfeest.

Staantafels achter in de zaal met vrije entree, een upgrade van het programma en een nieuwe naam. Dat zijn de belangrijkste veranderingen voor de “Middag van het Sentiment”, zoals de seniorenmiddag van het Zomerparkfeest in het vervolg zal heten.

Zomerparkfeest en SOB Venlo voeren de wijzigingen door om de middag een laagdrempeliger karakter te geven. Tot nu toe was toegang tot de activiteit alleen mogelijk als er tevoren plekken waren gereserveerd. Dit gaat vanaf dit jaar veranderen. Tenminste: gedeeltelijk. Vierhonderd plekken in de Zelt blijven gereserveerd voor mensen die een zitplaats wensen. 
DEZE PLEKKEN ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT.

Gratis toegang
Daarnaast worden er staanplaatsen gecreëerd achter in de zaal die niet gereserveerd hoeven te worden. Bezoekers die interesse hebben in De Middag van het Sentiment kunnen dus gewoon binnenwandelen, net als bij de rest van het programma. Er is ook nog maar één voorstelling. Er wordt afgezien van een ochtend- en middagvoorstelling zoals afgelopen twee jaar het geval was.

Mensen die een kaart kopen zijn verzekerd van een zitplaats en ontvangen voor het bedrag van €8,50 dat zij betalen koffie en drie consumptiemunten waarmee zij drinken, vlaai of andere hapjes kunnen bestellen. Bezoekers die gebruikmaken van de staanplaatsen krijgen niets extra’s en kunnen hun consumpties betalen met munten. 

Programma
Het programma van de Middag van het Sentiment wordt breder getrokken dan tot nu toe het geval was. De focus wordt breder met muziek uit jaren 1930 t/m 1970, de jeugdjaren van de senioren van nu. Er komt ook een dansvloer met discobol in het midden van de tent; er mag gedanst worden!

Hoofdgast van de middag is Koningin van het levenslied Corry Konings. Verder op het programma: Martin Hurkens, de winnaar Holland’s Got Talent met zijn warme stem. Het optreden van de zanger is een cadeau van politicus Ger Koopmans. Hij bood voor Serious Request met succes op een optreden van de zanger. Dit optreden schenkt hij aan de Middag van het Sentiment. Vanzelfsprekend is hij samen met zijn moeder aanwezig. The Fabulous Nutcrackers Orchestra zorgt verder voor de betere dansmuziek, Hay van Hoorn draait Plaetjes met Gaetjes en Anya Straatmans seniorenkoor Forever Young Collectief laat zien dat zingen geen leeftijdsgrenzen kent.

Vrijdag 26 augustus is de 15de seniorenactiviteit in het park in samenwerking met SOB Venlo. De tent gaat om 13.00 uur open. Corry Konings sluit de middag om 16.00 uur af.

Persfoto Corry Konings
Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×