Broken Brass Ensemble

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2018

(Nederland) Brass  

Broken Brass Ensemble is New Orleans brass music 2.0. Een achtkoppig brass-riot-monster. De band mixt de New Orleans-brass sound met hiphop-, funk- en soulinvloeden en die mix is onweerstaanbaar. De band maakte met deze aanstekelijke sound de afgelopen jaren hard furore in binnen- en buitenland. De band zet iedere zaal en ieder festival op zijn kop: van North Sea Jazz en Eurosonic/Noorderslag tot Secret Garden Party (UK).

Op basis van hun uitzonderlijke live-reputatie is Broken Brass Ensemble de afgelopen twee jaar gestaag het Engelse clubcircuit aan het veroveren. Zonder platencontract en zonder promo-budgetten. De band kan inmiddels dertien Engelse tours bijschrijven.

Met laatste album ‘Astonishing Tales from the Brass Dimension’ op zak gaat de band vol overgave verder met hetgeen waar ze het allerbeste in zijn: het publiek van de (inter)nationale zalen en festivals overrompelen met hun energie en overweldigende live-sound!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×