Day Dream Space

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2018

(Nederland / België)

Dansperformer Audrey Apers en ontwerper Tim Scheffer maken een installatie met dagdromen als thema voor de komende editie van Zomerparkfeest. De installatie heeft de titel "Day Dream Space" en is een combinatie van dans met architectuur. Tijdens Zomerparkfeest gaat hun “bewoonde” installatie in première in het Julianapark in Venlo.

Day Dream Space is een volledig autonome ruimte midden op het park die wordt bewoond door een performer op zoek naar een collectieve beleving van de dagdroom.

Door te spelen met elementen als geluid, licht en het lichaam wil de performer de realiteit van de bezoekers verschuiven, met als doel de bezoeker een veranderd gevoel van tijd en ruimte te geven. Publiek wordt uitgenodigd één voor één de ruimte in te gaan en zo deel te worden van het werk.

(Dans)performer Audrey Apers en (installatie)ontwerper Tim Scheffer ontwikkelen deze installatie in coproductie met Zomerparkfeest, VIA ZUID talentmakelaar en SALLY Dansgezelschap Maastricht.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×