Hanneke Hendrix & Lisa Weeda

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2017

(Nederland ) literatuur  

Schrijvers en radiomakers Lisa Weeda en Hanneke Hendrix brengen op de zaterdagmiddag met hun live gesproken audioscape een rustpunt in het festivalgewoel. Een verhaal over verlangen, zee, water, de ongrijpbaarheid van de liefde. Kom luisteren en wegdromen. De act is speciaal gemaakt voor het Zomerparkfeest. 

Lisa Weeda is co-host van de podcast Ondercast, was in 2016 onderdeel het talentenprogramma van het Nederlands Letterenfonds en is schrijver in het agentschap van Literair Productiehuis De Wintertuin en eind 2016 verscheen bij hetzelfde Literaire Productiehuis haar novelle ‘De benen van Petrovski’. Weeda trad op tijdens festivals als Lowlands, Oerol en Zwarte Cross.
Hanneke Hendrix maakt hoorspelen voor NTR en BNN, waarvoor ze ondermeer een Prix Italia won. Ze publiceerde twee romans bij Uitgeverij de Geus en werkt nu aan haar derde roman voor dezelfde uitgeverij. Hendrix heeft een wekelijkse column op &C Online van Chantal Janzen en trad op tijdens festivals als Lowlands, Into The Great Wide Open en De Parade.


Lisa Weeda2 Gaby Jongenelen Fotografie
Portret Hanneke By Masha Bakker 2693
Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×