ISH Dance Collective - IGNITE

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2018

(Nederland) Hiphop in combinatie met moderne en traditionele Hindoestaanse dans  

Alles is energie. Onze spieren spannen zich aan en de aarde raast door de ruimte. Kleine stroomstootjes schieten door ons brein, schreeuwen tegen ons lichaam dat we willen rennen. De lucifer ontsteekt in een felle vlam. Energie is alles.

Dansvoorstelling IGNITE gaat over de oorsprong van energie. Filosofen, wetenschappers en gelovigen van allerlei godsdiensten schreven er boeken vol over met ingewikkelde theorieën en poëtische verhalen. IGNITE is een inspirerende voorstelling waar het publiek zonder twijfel de zaal vol energie verlaat.

Dit is een voorstelling van choreograaf Shailesh Bahoran in de serie ISH Nieuwe Makers. Hij heeft zich naast zijn imposante carrière als danser de afgelopen jaren bewezen als een bevlogen en getalenteerd maker.

"Zo houdt IGNITE de toeschouwer van het eerste moment tot aan het slotbeeld in zijn ban. Oogstrelend en adembenemend." ***** Theaterkrant.

"In IGNITE laten de dansers met hun energie ook een spoor in jouw energie achter. Knappe prestatie." **** de Volkskrant.

 

Ish Ignite Studio Breed 18

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×