MICHA WERTHEIMS RARITEITENKABINET

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2018

(NL)

Micha Wertheim zoekt al sinds zijn debuutshow in 2004 naar de grenzen van het cabaret. Hij rekt die vervolgens op en overtreedt ze met vernieuwende shows en gedurfde acties. Dit jaar hebben we een documentaire over zijn laatste show Ergens Anders geprogrammeerd.

Wertheim nodigde verder onder andere zijn collega Stefano Keizers uit. Hij maakt absurdistisch cabaret. Volgens NRC Handelsblad heeft hij de perfecte balans gevonden tussen onnavolgbaar en intrigerend. ‘Erg heel is het meest indrukwekkende cabaretdebuut in jaren en een van de beste voorstellingen van dit seizoen’, zo schrijft de krant. Ook speelt Roos Rebergen, die onder haar alter ego Roosbeef prachtige Nederlandse liedjes maakte en op Zomerparkfeest een solo-show doet zonder haar vertrouwde band.

Ook geprogrammeerd door Wertheim: Fred het Hert. Dit is een figuur uit de humoristische prentenboeken van kunstenaar en illustrator Pépé Smit. Voor het Zomerparkfeest heeft Pépé de interactieve vertelanimatie 'Fred gaat naar Venlo gemaakt'. Een bijzondere belevenis van voor kinderen vanaf 3 jaar. Ook de al eerder aangekondigde schrijver Tom Lanoye hoort bij het gecureerde programma van Wertheim.

Micha Wertheim stelt het hele programma zelf voor in dit artikel.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×