Middag van het sentiment

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2016

(Zomerparkfeest) oldies-feestje  

De traditionele senioren-activiteit krijgt een upgrade dit jaar. Er komen staantafels achter in de zaal, je kunt binnenlopen zonder kaartje en het programma wordt verbreed. Zomerparkfeest en SOB Venlo voeren de wijzigingen door om de middag een laagdrempeliger karakter te geven. Tot nu toe was toegang tot de activiteit alleen mogelijk als er tevoren plekken waren gereserveerd.

Vierhonderd plekken in de Zelt zijn nog steeds gereserveerd voor mensen die een zitplaats wensen. Deze plekken zijn inmiddels uitverkocht! Staanplekken achterin de Zelt hoeven niet gereserveerd te worden. 

Hoofdgast van de middag is Koningin van het levenslied Corry Konings. Verder op het programma: Martin Hurkens, de winnaar Holland’s Got Talent. The Fabulous Nutcrackers Orchestra zorgt voor de betere dansmuziek, Hay van Hoorn draait Plaetjes met Gaetjes en Anya Straatmans seniorenkoor Forever Young Collectief laat zien dat zingen geen leeftijdsgrenzen kent. 

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×