Middag van het Sentiment

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2017

(Nederland) senioren-activiteit  

De Middag van het Sentiment is de vaste activiteit voor ouderen op vrijdagmiddag. Vorig jaar is die tot Middag van het Sentiment omgedoopt en de opzet iets veranderd. Dat is ons goed bevallen. Dit jaar wordt de ingezette koers voortgezet. Waar tot vorig jaar kaarten verkocht werden voor vaste placering van ouden van dagen wordt dit jaar overgegaan tot vrije inloop - net al bij de rest van het festival. Er worden dus geen kaarten meer verkocht. Wel blijven er voldoende zitplaatsen beschikbaar.

De Middag van het Sentiment heeft een repertoire met veel herkenbaarheid. Hoofdgast op vrijdag 18 augustus is Dennie Christian. Hij draait al meer dan veertig jaar mee en zijn hits ‘Rosamunde’, ‘Wij zijn twee vrienden’ en ‘Hoeba Hop (Marsipulami)’ gaan er nog altijd in als koek. Daarnaast treden ook nog de Limburgse feestartiest Roy van den Broek, Wooden Chain-frontvrouw Margot Verbeek en Ivo van der Bijl op. De presentatie is in handen van Mariëlle Billekens en Max Peuten.


Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×