#PARTYLOCAL

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2017

(NL)

Zomerparkfeest organiseert natuurlijk al het tofste festival van Nederland, maar zonder onze regio zijn we niks! We stellen daarvoor dit jaar wederom een podium, budget en een prime-time festivalspot ter beschikking voor een tof collectief of organisatie uit de brede regio! Border Collective en Future Flavour (samen met Timelapse en Next Planet) braken de Grenswerk kerk afgelopen jaren al vakkundig af.

Dit jaar is LOS! aan de beurt! Van een aantal succesvolle edities bij onze vrienden van De Nieuwe Nor in Heerlen voor de eerste keer in Venlo. Het idee van LOS! is simpel (en waanzinnig leuk): zonder schaamte meezingen met de allerlekkerste hitjes van vroeger en nu. We horen je denken: dat doen we toch ook al in de kroeg? Niet op de LOS! manier. Met kilo’s confetti, vlaggetjes, ballonnen, een playlist die staat te springen om gedraaid te worden én je eigen verzoekjes! Van Backstreet Boys tot Bieber en van Pitbull tot Polska. LOS! wilt Venlo schouder aan schouder, met schorre keel en twinkeling in de ogen.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×