Programma
17-20 AUGUSTUS 2023
Placeholder for Patriek VerdrietPatriek Verdriet
AMIGO zaterdag

Patriek Verdriet

Presentatie Picknick der Gebroken harten
Van Van Maastricht tot Den Helder, van kroeg tot smartlappenfestival, van de zwarte cross tot aan de Nijmeegse Vierdaagse.PATRIEK VERDRIET kent leed & pijn en hoe daar mee om te gaan.

Zijn recept: ‘keihard janken tot de lach de tranen heeft gedroogd.’

PATRIEK VERDRIET die blonde zanger van al die bekende NL-talige Hits uit de rijke Hollandse Smart- en Levensliederen historie en ook van de meer recente NederHits van Jan Smit, Wolter Kroes, Jannes, Frans Duijts enzovoorts, weet als geen ander hoe een feest moet worden aangepakt.
En dat zijn aanpak werkt, bewijst hij al vele jaren.

PATRIEK VERDRIET komt letterlijk naar je toe voor een diepte-interview, een meezinguitnodiging of gewoon je telefoonnummer! Boven op de bar, achter in de zaal, boven op het dak, geen plek is heilig. Laat staan veilig voor deze rasentertainer, die al zo veel zalen, evenementen, festivals, kroegen, etc. in opperste staat van enthousiasme heeft gekregen.

Intiem of groots PATRIEK VERDRIET kan alles aan.

Zijn uitgebreide repertoire bewijst ten overvloede dat u met PATRIEK VERDRIET de garantie voor een geweldig feest in huis haalt en daar gaat het toch uiteindelijk om. Maastricht tot Den Helder, van kroeg tot smartlappenfestival, van de zwarte cross tot aan de Nijmeegse Vierdaagse.