Playhouse 71-17

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2017

(Nederland) beeldende kunst  

Dit wordt het laatste jaar dat Zomerparkfeest een directe buur is van Museum Van Bommel Van Dam. De laatste kans om dus het museum te bezoeken tijdens het festival. De Venlose kunstenaar Sjors Bindels maakt een tentoonstelling met de naam Playhouse 71-17, Oftewel 1971 tot 2017.

Met de titel verwijst Bindels naar de functie die het museum volgens hem moet hebben: een veilige speelplek waar iedereen zijn ding kan doen, kan experimenteren en ontdekken. De jonge gastcurator speelt daarmee in op de actualiteit van het museum dat onlangs een nieuwe, meer open, richting ingeslagen is. 

Artfulness 
Het museum biedt tijdens het festival Artfulness aan; door het kijken naar de werken uit de lopende Playhouse-collectie kun je weer helemaal tot jezelf komen. Artful dus. Een beetje hulp is er ook, want de creatievelingen van Kunst uit het Vuistje hebben een soort van kijkwijzer gemaakt toegespitst op jou. Artful worden kan al binnen vijf minuten! Het museum is toegankelijk vanaf het festivalterrein.

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×