Scapino Ballet Rotterdam - Le Chat Noir

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2017

(Nederland) Moderne dans  

Met spannende en spraakmakende producties is Scapino Ballet Rotterdam een van de succesvolste dansgezelschappen van Nederland. Deze afsluitende show op Main is een van de topstukken van Ed Wubbe. Scapino heeft het stuk in reprise vanwege het 25-jarig jubileum van de artistiek directeur. 

Ed Wubbe creëert in zijn avontuurlijke dansstukken een eigen wereld, waarachter vaak een rauwe werkelijkheid schuilgaat. In een grootse enscenering weet hij met kleine, menselijke emoties het publiek te raken. In Le Chat Noir komt het gelijknamige - en roemruchte - Parijse theatercafé rond 1900 opnieuw tot leven in een bruisende mix van muziek, dans, en variété. Bruisende operateske muziek en een nieuwe versie van de cancan worden afgewisseld met hartverscheurende solo’s op muziek van Brel en Piaf.

Scapino doet niet één maar twee voorstellingen dit Zomerparkfeest! Op deze avond opent Scapino Ballet Rotterdam tevens het festival met een choreografie van Itamar Serussi. Meer info over deze voorstelling vind je hier.


Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×