Scapino Ballet Rotterdam - Love Gun

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2017

(Nederland) Moderne dans  

Scapino Ballet Rotterdam is niet alleen het oudste moderne dansgezelschap van Nederland, maar ook een van de meest toonaangevende. Op deze avond verzorgen ze de opening van het festival. Love Gun is onderdeel van de nieuwe voorstelling New Adventures, waarmee Scapino in september 2017 op tournee gaat.

De choreografie is van huischoreograaf Itamar Serussi, een van de spannendste dansmakers van dit moment. Hij heeft een fascinerende bewegingsstijl met dansers die tot het uiterste gaan, zwaartekracht-trotserende sprongen maken en vlijmscherp bewegen. Voor zijn unieke stijl haalt Serussi inspiratie uit het werk van Lars von Trier, Quentin Tarantino, Charlie Chaplin, Fred Astaire en Roger Rabbit.

Scapino doet niet één maar twee voorstellingen dit Zomerparkfeest. Op dezelfde avond sluiten zij tevens het hoofdpodium MAIN af met een bijzondere en toegankelijke voorstelling van Ed Wubbe. Meer info over deze voorstelling vind je hier.


Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×