Teddy's Last Ride

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2017

(Nederland) Moderne dans  dance  

Met ‘Teddy’s Last Ride’, vernoemd naar hun dansgezelschap, bestormen de jonge kunstenaars het podium en delen hun eigenzinnige zoektocht naar een persoonlijke identiteit en een gevoel voor richting in een wereld die de weg is kwijtgeraakt. De setting is afgeleid van de codes en esthetiek van subculturen en illegale rave feesten. 30 minuten lang trillen, schudden en dansen ze zich een weg door hun adolescentie. Vunzige zelf-verkenning, obscene anekdotes en pompende basement-beats voeren de boventoon. Ze weten niets en trekken alles in twijfel.

Regisseur Tatiana Matveeva liet zich in het creatieve proces inspireren door ‘Haunted’ van de Amerikaanse schrijver Chuck Palahniuk. Met muziek gecomponeerd door Adriaan Bon en Andy Smart.

Vanaf deze zomer gaan de talenten uit de Poetic Disaster Club van het uit Nederland afkomstige internationale dansgezelschap Club Guy & Roni onder de noemer Teddy’s Last Ride zelfstandig verder met het maken en spelen van eigenzinnige performances.


Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×