Wende

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2019

(Nederland) singersongwriter  electronica  nederlandstalig  

Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, huiskunstenares bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal en helemaal!

Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Vorig jaar stond Wende als mystery act in TEATRO. Ze presenteerde toen haar nieuwe show MENS. Dit jaar cureert ze haar eigen programmalijn tijdens Zomerparkfeest.

Wende nodigt Jeangu Macrooy uit, een soulvolle singer-songwriter met Surinaamse roots die al eerder te gast was op Zomerparkfeest. Voorafgaand aan het optreden van Jeangu zijn de klanken van vibrafonist YAN te horen. Tijdens zijn optreden combineert hij solo samples met live percussie en natuurlijk de vibrafoon.

Steef de Jong, theatermaker, liedjesschrijver en beeldend kunstenaar maakt ook deel uit van het gecureerde programma van Wende. Steef heeft een fascinatie voor operette en dat zal tijdens Zomerparkfeest tot uiting komen in Steefs Operette Uurtje. Last but not least cureert Wende dichter en schrijver Marieke Lucas Rijneveld. Zij laat zich inspireren door haar eigen ervaringen: Ze voelt zich zowel jongen als meisje en zal je meenemen in genderfluïde identiteit.

Natuurlijk sluit Wende haar eigen programmalijn af met een show op MAIN!

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×