Zomerparkfeest #VRIJMIBO

Deze artiest heeft opgetreden op de Zomerparkfeest editie van 2017

(Nederland) borrel  vrijdagmiddagborrel  

Nieuwe traditie
Op vrijdagmiddag borrelen met collega’s en/of vrienden is natuurlijk altijd leuk. Maar er zijn een aantal vrijdagen die al vet gearceerd in ieders agenda staan. Denk aan de vrijdag voor de vastelaovend, of de eindeweeksborrel voor de kerstvakantie. We voegen daar nu de Zomerparkfeest #VRIJMIBO aan toe. Een nieuwe traditie die vrijdag 18 augustus de eerste editie beleeft. Met doorlopend programma en heerlijk eten voor een gunstige prijs.

Wat is het idee?
De Zomerparkfeest #VRIJMIBO is vanaf 17.00 uur ‘s middags in het gebied rond het AMIGO-podium. Er is dan meteen programma op het terrein. Bovendien is er een aantrekkelijke horeca-aanbieding om de knorrende maag na deze werkdag het zwijgen op te leggen. Bij de kassa of gemakkelijk online koop je voor € 10,- een strippenkaart met vijf eetbonnen. Met iedere bon van de strippenkaart haal je een (klein) gerecht bij een van de cateraars op het terrein. Waar je ze uitgeeft bepaal je zelf. De volledige strippenkaart is het equivalent van een complete maaltijd.

>>> BESTEL DIRECT KAARTEN <<<

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×