Programma
8-11 AUGUSTUS 2024

Zomerparkfeest zoekt junior experts!

De kinderprogrammeur van Zomerparkfeest heeft hulp nodig! Jaarlijks wordt er een kinderprogramma neergezet bij het festival Zomerparkfeest. De mening van kinderen vinden wij belangrijk voor het ontwikkelen van het vetste kinderprogramma voor Zomerparkfeest. Daarom zoeken we junior experts die zich onder durven te dompelen achter de schermen van het festival, en ook willen meedenken in het vormen van het kinderprogramma 2024.

Ben jij nieuwsgierig, geïnteresseerd in kunst en cultuur en durf jij je mening te geven? Lijkt het je leuk om de ogen en oren van het kinderprogramma bij Zomerparkfeest te worden? En ben je tussen de 6 en 14 jaar? Geef je dan op als junior expert van het Zomerparkfeest en wie weet kun jij al meedoen met een snuffelstage op de editie van 2023!

Wat doet een junior expert voor het Zomerparkfeest?

Als junior expert loop je bijvoorbeeld mee met de programmeur van het kinderprogramma. Je bezoekt voorafgaand aan het festival kindervoorstellingen om te beoordelen of deze leuk zijn voor het Zomerparkfeest en je denkt mee in de activiteiten die we voor kinderen kunnen organiseren. En tijdens het festival loop je mee met een taak achter de schermen! Denk bijvoorbeeld aan social media berichten maken, artiestenbegeleiding of techniek. Zo word jij een expert en kun je meedenken en meewerken aan de vormgeving en organisatie van het kinderprogramma van Zomerparkfeest!

Geef je op en maak kans op een snuffelstage bij Zomerparkfeest 2023!

Wil jij dit jaar al de ogen en oren van het Zomerparkfeest zijn? Onder alle aanmeldingen verloten we 9 snuffelstageplekken bij Zomerparkfeest 2023. Dit houdt in dat je op zondag 20 augustus van 12.00 tot 17.00 meehelpt achter de schermen van het kinderprogramma. Je kunt hierbij kiezen uit drie verschillende vakgebieden:

  • Communicatie: presenteren van het programma en online content creëren op het festival
  • Productie: artiesten opvangen en helpen bij de techniek
  • Programma: meelopen met de programmeur

Meld je aan als junior expert door een email te sturen naar junior@zomerparkfeest.nl. Vermeld hierin jouw naam, leeftijd, contactgegevens en in welk vakgebied je geïnteresseerd bent om mee te lopen tijdens Zomerparkfeest 2023: communicatie, productie of programma.