Acties

Ontwerpwedstrijd voor Vriendenshirt Zomerparkfeest

Kun jij vriendschap van Zomerparkfeest vangen in een ontwerp en lijkt het jou tof om hiermee prominent op het exclusieve Vriendenshirt te staan? Dan is de ontwerpwedstrijd voor het Vriendenshirt 2018 iets voor jou. Schrijf je in en doe mee!

Uitgedaagd
De Vrienden van Zomerparkfeest schrijven een ontwerpwedstrijd uit voor het felbegeerde Vriendenshirt dat wordt uitgedeeld aan alle trouwe Vrienden van het festival. Kunstenaars, ontwerpers en creatievelingen uit de hele regio worden uitgedaagd om het ontwerp van het Vriendenshirt voor komende editie te ontwerpen.

Dien je ontwerp met je creatieve verhaal voor 2 april 2018 in bij de vriendencommissie van Zomerparkfeest (vrienden@zomerparkfeest.nl).

2.000 T-shirts
Zomerparkfeest heeft een groeiende groep van bijna tweeduizend Vrienden die het festival in hun hart gesloten hebben. Dit zijn trouwe bezoekers en ambassadeurs die Zomerparkfeest ondersteunen met een vaste bijdrage. Onze Vrienden maken het verschil. De Vrienden tonen tijdens het festival hun betrokkenheid en vriendschap en zijn onder meer te herkennen aan het unieke Vriendenshirt. De Vrienden worden door Zomerparkfeest getrakteerd op speciale vriendenacties tijdens en rondom het festival. Een wederzijdse hartverwarmende Vriendschap.

Krijg je al inspiratie en wil je meedoen met de ontwerpwedstrijd voor dit bijzondere Vriendenshirt, klik dan hier voor de wedstrijdvoorwaarden en criteria!

De vriendencommissie is nu al razend benieuwd naar je ontwerp.

Voor meer informatie of vragen kun je ook contact opnemen met vrienden@zomerparkfeest.nl

Zomerparkfeest2018 Vriendenshirt1
Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×