Programma
17-20 AUGUSTUS 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor Zomerparkfeest dan zijn wij per e-mail bereiken op info@zomerparkfeest.nl. De meest voorkomende vragen hebben we hieronder al voor je verzameld. Kijk dus eerst of je hier al kunt vinden wat je wil weten.

Wanneer is Zomerparkfeest?
Editie 2022 is van donderdag 25 augustus tot en met zondag 28 augustus.

Zomerparkfeest 2023: 17, 18, 19, 20 augustus
Zomerparkfeest 2024: 8, 9, 10, 11 augustus

Hoe laat kan ik het festivalterrein op?
Dat verschilt per dag: donderdag om 18:30 uur, vrijdag vanaf 13:15 uur, zaterdag vanaf 12:30 uur en zondag al vanaf 13:30 uur!

Tot hoe laat duurt Zomerparkfeest?
De hekken sluiten elke festivaldag om 02:00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn er van 00:00 tot 05:00 uur gratis Zomerparkfeest Clubnights bij Poppodium Grenswerk (Peperstraat 10, zo'n vijf minuten lopen vanaf het festivalterrein).

Kan ik in de buurt van het festivalterrein parkeren?
Kijk op de website Venloverwelkomt.nl voor alle parkeermogelijkheden in de buurt van het festivalterrein. Heb je de auto geparkeerd? Klik dan hier om te navigeren naar het festival.

Wat kost een biertje?
Een vers getapt overheerlijk Brand-biertje kost slechts 3 euro!

Kan ik pinnen op het terrein?
Ja, graag! Zomerparkfeest is namelijk sinds deze editie cashless. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

Is er een alternatief voor pinnen?
Ja, er is een alternatief. Er zijn enkele verkooppunten voor betaalpasjes. Dit pasje schaf je voor 1 euro 15 aan en laad je vervolgens op. Opladen kan zowel met pin als met cash. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

Kan ik het tegoed op mijn betaalpas terug krijgen?
Ja, je kunt bij het Serviceplein tot zondag 01:00 uur het tegoed dat op je betaalpas staat retourpinnen. Na afloop van het festival is het niet meer mogelijk om je tegoed terug te krijgen.

Hoe lang duurt het voordat het tegoed op mijn rekening staat?
Het bedrag staat de eerst volgende werkdag op je rekening. Hier vind je meer informatie over retourpinnen.

Hoe werkt het statiegeld voor de bekers?
Vanaf deze editie werkt Zomerparkfeest met statiegeld (25 eurocent) op bekers. Heb je je beker leeg en zin in een nieuwe drankje? Neem deze dan mee naar de bar, en je krijgt bij je nieuwe drankje een nieuwe beker. Heb je geen beker? Dan betaal je 25 cent bovenop de prijs van je drankje voor je beker. Je laatste beker kun je inleveren bij het speciale inleverpunt bij het Serviceplein of op het midden van het terrein. Daar wordt dan 25 cent retour gepind.

Wat kost het huren van een kluisje?
Een kluisje huur je voor 5 euro op het serviceplein. Je betaalt per keer. Wil je in de tussentijd je kluisje openen en weer sluiten, dan moet je opnieuw 5 euro betalen.

Wat doe ik als ik iets ben verloren op Zomerparkfeest?

Meld je tijdens de festivaldagen bij de infobalie op het serviceplein. Na het festival gaan alle gevonden voorwerpen naar Gemeente Venlo (bel +31 77 259 66 66).

Ligt het festival dichtbij een treinstation?
NS Station Venlo ligt op zo’n 700 meter van onze ingang. Het makkelijkste loop je via de Deken van Oppensingel of Burgemeester van Rijnsingel; duurt zo’n 10 minuten. Klik hier om te navigeren naar onze ingang.

Waar mag ik roken?
In de tenten mag niet gerookt worden. Ook is het verboden om te roken op andere overdekte punten. Wij handhaven hierop. Dit kan leiden tot verwijdering van het terrein, en de politie wordt op de hoogte gesteld

Zijn er sigaretten op het festivalterrein te koop?
Nee, er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein.

Is er een camping in de buurt van het festivalterrein?
Nee, er is helaas geen camping in de directe omgeving van het festival. Vind je het niet erg om een taxi te nemen? Er liggen wel campings elders in de gemeente, check Google Maps hier.

Is het terrein voor iemand in een rolstoel toegankelijk?
Het terrein is over het algemeen goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.