Programma
8-11 AUGUSTUS 2024

Vrijwilliger worden?

Zou jij het tof vinden om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan Zomerparkfeest? Bekijk dan hier onze actuele vacatures. Staat er niets voor je tussen? Meld je dan aan via het formulier onderaan deze pagina en we nemen contact met je op.

Heb je er al eens bij stilgestaan dat Zomerparkfeest volledig op vrijwilligers draait? Afgelopen jaar waren er maar liefst 1.000 vrijwilligers in touw! Ongeveer de helft daarvan bestaat uit mensen van verenigingen die de handen uit de mouwen steken om hun verenigingskas te spekken. De meeste vrijwilligers zie je achter de bar actief als tapper, inschenker, verkoper, glazenwasser of als ophaler. Vaak vier dagen lang. Er zijn ook vrijwilligers die zich juist inzetten om het feest op te bouwen en zijn in de week voorafgaand aan het festival in de weer. Daarnaast ontdek je ook mensen achter de kassa’s, op de podia, achter de schermen en in de voorbereidende organisatie. Kortom héél veel mensen die zich vrijwillig willen inzetten om dit leuke festival mogelijk te maken. Als het hele feest is afgelopen staan er ook vrijwillige handen klaar om in twee dagen het terrein weer op te ruimen, ook daar zijn vele handen nodig en die maken samen licht werk. We kunnen tijdens het festival en in de voorbereidingen uitrusten in het vrijwilligersgedeelte op het festivalterrein, waar we wat kunnen drinken en waar we gezamenlijk eten. Daar blijkt dat we geen 1000 vrijwilligers hebben, maar een geolied team, echte Parkaholics.

Als alles weer achter de rug is, hebben we een groot vrijwilligersfeest, waarin we onze leuke ervaringen en herinneringen weer op laten komen en na enkele maanden maken we ons weer op voor Zomerparkfeest.

Meld je nu aan als vrijwilliger