Programma
8-11 AUGUSTUS 2024

Vrienden

Zomerparkfeest heeft bezoekers. En Zomerparkfeest heeft Vrienden. Een groeiende groep van bijna tweeduizend ambassadeurs hebben het festival in hun hart gesloten.

Vrienden zijn trouwe bezoekers en ambassadeurs die Zomerparkfeest ondersteunen met een vaste bijdrage. Onze Vrienden maken het verschil. De Vrienden tonen tijdens het festival hun betrokkenheid en Vriendschap en zijn onder meer te herkennen aan het unieke Vriendenshirt.

De Vrienden worden door Zomerparkfeest getrakteerd op speciale Vriendenacties tijdens en rondom het festival. Een wederzijdse hartverwarmende Vriendschap.
Wordt dus ook Vriend of geef een Vriendschap cadeau!

Vriendenacties

Vriend van Zomerparkfeest is een eretitel die wij aan loyale bezoekers en ambassadeurs van Zomerparkfeest mogen geven. Een Vriend is iemand die Zomerparkfeest een meer dan warm hart toedraagt, iemand voor wie het Vriendenteam zich graag inspant om hem/haar elk jaar opnieuw te verrassen.

Vriend worden

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden als Vriend van Zomerparkfeest. Voor meer informatie over de Vrienden van Zomerparkfeest kunt u mailen naar vrienden@zomerparkfeest.nl.

U kunt tussentijds met één mailtje opzeggen en uw Vriendschap wordt direct beëindigd. Met deze aanmelding geeft u het Vriendenteam toestemming om u op de hoogte te brengen van Vriendenactiviteiten en -acties.