8-11 AUGUSTUS 2024

Raven is Leven

Placeholder for Raven is LevenRaven is Leven
Main donderdag 08 augustus

De openingsshow van Zomerparkfeest 2024, onder leiding van Samir Ait Moh, brengt de dynamische ravecultuur van de jaren 90 op een unieke manier tot leven. Met meer dan 100 deelnemers uit de regio vertelt deze multidisciplinaire show het verhaal van drie culturen - Hardcore, Mellow en Happy Hardcore - door de ogen van degenen die het hebben meegemaakt. Het is een reis door de vroege jaren 90, een tijdperk van snelle opkomst en teloorgang van de ravecultuur.

Een akoestische band, geleid door Stefan Nijssen (Minsekinder), vertaalt de iconische muziek van die tijd met een selectie van de beste platen uit elk genre. De band wordt versterkt door een lokaal kinderkoor, samengesteld na audities, en het jubilerende mannenkoor De Meulezengers, dat 30 jaar bestaat.

De show is gebaseerd op tal van interviews met regionale ravers die de jaren 90 intens hebben beleefd, zowel als publiek als artiest. Hun verhalen en beeldmateriaal geven een uniek kijkje in hun wereld. Het podium wordt volledig in thema omgebouwd om de sfeer van die tijd te vangen.

Meervoudig Europees kampioen street dance Urban Dance Studio brengt de moves uit die tijd op een unieke manier tot leven met een selectie van hun beste dansers.

En, we houden het nog even geheim, maar geen openingsshow is compleet zonder een speciaal kunstproject. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring met Raven is Leven!

Deze opening is een eigen productie met als coproducent Grenswerk.

Visuals Performance Dans Theater Muziek

podium

Main
Placeholder for ZPF 09 augustus 2019 180814 Wim Mertens WMF 2758 LRZPF 09 augustus 2019 180814 Wim Mertens WMF 2758 LR

Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord