Vrienden

Kun jij het thema 'Verwacht niks' tijdens Zomerparkfeest vangen in een ontwerp (felgroen shirt met één fluoriserende kleur) en lijkt het jou tof om hiermee prominent op het exclusieve Vriendenshirt te staan? Dan is de ontwerpwedstrijd voor het Vriendenshirt 2020 iets voor jou. Schrijf je in en doe mee!

Zomerparkfeest heeft een grote groep Vrienden die het festival in hun hart gesloten hebben.

Onze Vrienden maken het verschil; ze willen tijdens het festival hun betrokkenheid en Vriendschap tonen. Tijdens Zomerparkfeest zijn de Vrienden volop aanwezig en herkenbaar in hun unieke Vriendenshirts.

Wij zijn voor de editie van 2020 op zoek naar een creatief talent dat een uniek ontwerp kan maken voor het Vriendenshirt 2020.

Ben jij degene die het coolste ontwerp kan maken voor het Vriendenshirt 2020? Lees hier de criteria.

Je hebt tot 13 april 2020 de tijd om je ontwerp in te sturen.


Zomerparkfeest heeft bezoekers. En Zomerparkfeest heeft Vrienden. Een groeiende groep van bijna tweeduizend ambassadeurs hebben het festival in hun hart gesloten.

Vrienden zijn trouwe bezoekers en ambassadeurs die Zomerparkfeest ondersteunen met een vaste bijdrage. Onze Vrienden maken het verschil. De Vrienden tonen tijdens het festival hun betrokkenheid en vriendschap en zijn onder meer te herkennen aan het unieke Vriendenshirt.

De Vrienden worden door Zomerparkfeest getrakteerd op speciale vriendenacties tijdens en rondom het festival. Een wederzijdse hartverwarmende Vriendschap.


Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×