8-11 AUGUSTUS 2024

Tall Tales Company - Facades

Placeholder for Facades fotografie Jona Harnischmacher naamsvermelding verplicht 3Facades fotografie Jona Harnischmacher naamsvermelding verplicht 3
Terrein zaterdag 10 augustus

Drie acrobaten dansen met hun innerlijke demonen. Op het snijvlak van circus en fysiek theater laten ze in Facades verschillende kanten van zichzelf zien. Een brandweervrouw uit Den Haag, een accountant uit de Bronx en een gevoelige macho uit Mellila (Noord-Afrika) slepen ons mee in hun persoonlijke levens. Met luchtacrobatiek, surrealistische choreografieën en persoonlijke anekdotes onderzoeken ze samen hoe een beeld totaal verschillende dingen kan betekenen. Kunnen we onszelf zijn in de ogen van een ander?

Om zich te bevrijden van hun eigen kritische stem leggen ze zichzelf op de snijtafel. Wie ben je, wie vind je dat je moet zijn en hoe kijken anderen naar jou? Naast luchtacrobatiek en acrobatische dans gebruiken ze hiervoor de zeldzame circusdiscipline ‘Icarian Games’, waarbij een acrobaat salto’s maakt op de voeten van een partner. Facades is een persoonlijk en hallucinerend spiegelpaleis.

Circus Theater

podium

Terrein
Placeholder for ZPF 09 augustus 2019 173553 Wim Mertens WMF 2744 LRZPF 09 augustus 2019 173553 Wim Mertens WMF 2744 LR

Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord