8-11 AUGUSTUS 2024

Placeholder for Sef DerkxSef Derkx

Brainfood

Geplaatst op: 26 juli 2023

Voor een goede dosis literatuur en wetenschap ben je ook dit jaar weer aan het goede adres bij Zomerparkfeest. Ontdek deze parels!

Feminisme
De twee bekendste feministen van Nederland en Limburg samen op het podium. Hedy d’Ancona, oud-politica en activist, wordt geïnterviewd over haar boek ‘Kouwe Kermis’ door Vera Tax, Europarlementariër en de ierste Venlose Vastelaoves Prinses. Lale Gül debuteerde in 2021 op 23-jarige leeftijd met de bestseller ‘Ik ga leven’. Momenteel werkt ze aan haar tweede boek en is ze columnist bij Het Parool. Gül is gevierd bestsellerschrijver en haar boek kwam als een mokerslag binnen en domineerde de bestsellerslijst. Ze praat met gespreksleider Lotte Kok over haar werk en alle verhalen die deze verbluffende auteur rijk is.

Mon Amour
Zomerparkfeest, Mon Amour is de poëtische liefdesverklaring van een hardcore parcaholic. Sef Derkx was lang voorzitter van Zomerparkfeest. Hij is bekend als stadschroniqueur en sinds begin dit jaar als Stadsdichter van Venlo. Laat je meevoeren door de Zomerparkfeest-geschiedenis en de poëzie van storyteller pur sang. Volledig in Zomerparkfeest-stijl!

AI is everywhere!
‘Kustmatige intelligentie in 60 minuten’, zo heet het boek van Remy Gieling over Artificial Intelligence. Bij ons introduceert hij dit intrigerende onderwerp in slechts 45 minuten! Remy is presentator voor radio en televisie en veelgevraagd spreker over trends in AI. Gieling weet kunstmatige intelligentie begrijpelijk te maken, door te verbinden met het publiek en je vol enthousiasme een kijkje te geven in de toekomst.

Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord