8-11 AUGUSTUS 2024

Placeholder for Eefje de Visser persfotoEefje de Visser persfoto

Eefje de Visser geeft één van drie exclusieve festivalshows op Zomerparkfeest

Geplaatst op: 08 juli 2024

Met trots voegen we Eefje de Visser als headliner toe aan de line-up van Zomerparkfeest 2024. Op zaterdag 10 augustus staat een van de beste popartiesten van Nederland op MAIN voor een exclusieve festivalshow, waarvan er deze zomer slechts drie plaatsvinden: Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en Zomerparkfeest.

Eefje de Visser staat bekend om haar meeslepende, vervreemdende optredens en gelaagde alternatieve Nederlandstalige pop. Ze creëert een warme visuele wereld waarin je de tijd vergeet. Haar doorbraak kwam in 2020 met het album Bitterzoet, dat werd uitgeroepen tot Beste Plaat. Eefje won meerdere Edisons, 3FM- en BUMA Awards en werd meermalig uitgeroepen tot Beste Act op diverse festivals. Daarnaast speelde ze veertig uitverkochte shows in Nederland, België en Duitsland.

Het is knap hoeveel artiesten Eefje de Visser in zich verenigt: een songwriter, een regisseuse, een gitariste, een choreografe... En altijd origineel. Die drang naar anders en nieuw belemmert haar niet om tegelijkertijd toegankelijk en experimenteel te zijn.

Deze festivalzomer, en dus ook tijdens Zomerparkfeest, speelt ze een exclusieve nieuwe show. En dat belooft op zijn minst groots te worden. Zo speelt ze nieuw werk van haar album dat pas in september dit jaar uitkomt. Laat je dik een uur meeslepen in de muzikale en visuele wereld van Eefje op MAIN. Een show om nooit te vergeten!

Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord