8-11 AUGUSTUS 2024

Placeholder for Coloray 1 EDIT Suus Waijers 0960Coloray 1 EDIT Suus Waijers 0960

Hemelse dj's

Geplaatst op: 26 juli 2023

Dat je voor de beats ook bij Zomerparkfeest terechtkunt spreekt voor zich. Ook dit jaar hebben we weer een dj line-up die de dansvloer in vuur en vlam zet!

We gaan op donderdag als een speer van start met The Spy! In ARENA combineert hij opzwepende techno met cybernetische groove, zenuwachtige IDM en sinistere electro. Coloray Live neemt daarna het stokje over en schotelt je een fris geluid van ambient, EBM, techno, house en disco voor. Bij AMIGO kruipt ondertussen La Lvcha achter de draaitafels. Haar eclecticisme is niet terughoudend en neemt je mee van een folknummer uit de Colombiaanse Pacific naar een Afro-acid breakbeat. Waarbij verschillende genres zoals slow house, electro cumbia, salsa beat, world beats, tropical disco en downtempo liefdevol gemixt worden om de dansvloer te laten trillen.

Op vrijdag draaien we in de late uurtjes compleet door in TEATRO. In een intieme setting geeft eerst Lieke TR acte de présence. Tijdens haar sets kun je een gevarieerd elektronisch spectrum verwachten, met invloeden uit Detroit, Chicago, acid, UK, electro en meer. Geboren en getogen Venlonaar Loek Frey sluit vervolgens af. Zijn perspectief op elektronica omvat de kunst van het creëren van betoverende soundscapes en complexe ritmes, waardoor hij een vakman is in zijn eigen soort. Liever dansen in de buitenlucht? Dat kan! Wegens groot succes komt DJ Fett terug en zet hij AMIGO in vuur en vlam. Niet het mixen of het doen van trucjes staat bij hem centraal, maar juist de zoektocht naar die perfect passende plaat in de flow van de avond.

Connor Schumacher x ZOBAYDA zullen op zaterdag ARENA op zijn kop zetten met een twee uur durende 'guided rave'! Samen met de ARK Rave Crew als dragers van de sfeer, zullen ze ervoor zorgen telen. Wat we fysiek beoefenen, wordt mentaal onze vaardigheid, dus laten we in beweging komen. Bij AMIGO kun je dansen op de parels van Sasha Steppa.

Wie er op zondag nog niet genoeg van heeft kan in ARENA nog even door stuiteren op de r&b classics, amapiano, new school hiphop, trap, grime, Afrohouse en future bass beats van Kevin Kofii en Blck Mamba. Bij AMIGO vieren we 40 jaar Café de Locomotief met De 40 Jaar Loco Show. Maar liefst 2,5 uur lang waan je je in een van de populairste kroegen van Venlo met bekende live acts en dj's die de revue passeren.

Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord