8-11 AUGUSTUS 2024

Placeholder for 2017 Henny van Roomen zaterdag 112017 Henny van Roomen zaterdag 11

Zomerparkfeest gaat door en we zoeken jou!

Geplaatst op: 02 mei 2022

Alles blijft hetzelfde, maar het is toch ook een beetje anders. Dat is wel zo’n beetje de conclusie na de coronacrisis. Nu die op zijn eind lijkt te lopen, kunnen we ook weer voorzichtig vooruit kijken. Dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een nieuw Zomerparkfeest.

Wij hopen op een editie zoals je die gewend bent. Zonder veel maatregelen, maar met een fantastisch nieuw programma vol verrassingen. Met vertrouwde plekken in het park, maar ook veranderingen.

Bezoekers en contact gemist

De afgelopen twee jaar zonder Zomerparkfeest hebben we niet alleen jullie als bezoekers gemist, maar ook weinig contact gehad met de vrijwilligers die het festijn mogelijk maken. We gebruiken het festival jaarlijks om veel nieuwe mensen op te leiden en door te laten stromen in de organisatie. Met twee gemiste edities merken we dat er hier en daar wat gaten zijn gevallen. Ook op belangrijke posities.

Op zoek naar vrijwilligers

Daarom zijn we ook op zoek naar veel nieuwe vrijwilligers. Dus lijkt het je leuk om ergens te werken in de festivalbranche voor of achter de schermen. Meld je dan bij ons! We hebben een aantal vacatures op de site, maar zijn ook op zoek naar handjes voor andere taken. Dus je kunt je ook gewoon aanmelden.

Krimpen voor betere kwaliteit

Om onze vrijwilligersorganisatie een beetje te ontlasten en onszelf wat ruimte te geven hebben we besloten ietsje in te krimpen. Zo hebben we dit jaar één tent minder op het terrein. Dat betekent ook automatisch minder opbouwwerk en afbreektijd, iedere festivaldag een paar acts minder en ook minder regelwerk achter de schermen. Zo kunnen we al onze energie steken in de rest van het festival.

Vier dagen gratis festival

Zomerparkfeest blijft verder vertrouwd vier dagen lang in het Venlose Julianapark. Gratis toegankelijk en met een boordevol programma met muziek, theater, dans, film en meer! Zomerparkfeest 2022 is van donderdag 25 augustus tot en met zondag 28 augustus. Houd onze site in de gaten voor updates.


Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord