8-11 AUGUSTUS 2024

Placeholder for ZPF 280822 193501 PAMVDBROEK 3033 LRZPF 280822 193501 PAMVDBROEK 3033 LR

Zomerparkfeest kiest voor nieuwe beveiliger

Geplaatst op: 11 april 2023

Beveiligingsorganisatie Basmans security uit Beek is de komende drie jaar de nieuwe beveiliger van Zomerparkfeest. Het Limburgse beveiligingsbedrijf kwam na een zorgvuldige procedure als beste uit de bus.

Zomerparkfeest telde de afgelopen edities zo’n 100.000 bezoeken over vier dagen. Daarnaast zijn er ruim 1.100 vrijwilligers actief op het festivalterrein. Die mensenmassa vraagt om een solide veiligheidsbeleid.

Veiligheid, zowel fysieke als sociale veiligheid, is een essentiële voorwaarde voor een geslaagd evenement. ‘De veiligheid van onze vrijwilligers en bezoekers is voor Zomerparkfeest de allerbelangrijkste verantwoordelijkheid. Natuurlijk staat een goed programma buiten kijf. Maar het publiek dat hierop afkomt moet erop kunnen vertrouwen dat een bezoek aan Zomerparkfeest veilig is. Daar zorgen we ook de komende jaren voor met deze driejarige overeenkomst met Basmans’, aldus Zomerparkfeest-voorzitter Marc Nelissen.

Bij de editie 2022 koos Zomerparkfeest al voor een kleiner zusje van Basmans, namelijk Basmans medical. Dit bedrijfsonderdeel maakte met zijn medische dienstverlening een heel goede indruk bij publiek en vrijwilligers.

Basmans security heeft dezelfde mentaliteit en bleek te kunnen voldoen aan de stevige voorwaarden die Zomerparkfeest stelt. Voor de opdracht hadden zich zes beveiligingsbedrijven gemeld. Basmans kwam als beste uit de selectie. De driejarige overeenkomst is ondertekend door de directie van Basmans en het bestuur van Zomerparkfeest.

Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord