Programma
17-20 AUGUSTUS 2023
Placeholder for ZPF 11 augustus 2019 211558 Wim Mertens WMF 3664 LRZPF 11 augustus 2019 211558 Wim Mertens WMF 3664 LR

Food

Who is hungry?
Van dansen word je hongerig en daarom biedt Zomerparkfeest niet alleen een gevarieerde muziek line-up, maar ook een uitgebreide food line-up. Om je vingers bij af te likken!

Nieuw dit jaar zijn de Napolitaanse pizza’s van Nena Pizza! Geniet van de overheerlijke burger van Hungry Jack. En wat dacht je van de Mexicaanse delicatessen van Cantina Caliente, frietjes, snacks en burgers van Friture de Prins, Molukse gastvrijheid, saté en loempia’s van Rumah Makan Maluku, verrassende tosti’s van Lekker (k)eten, spicy curry en Thaise snacks van Try Thai en verse frieten van Potato Delicious. De Venlose zwarte kip wordt geserveerd door De Gare Kip. Gaat jouw buik al knorren van een burrito? Stop dan bij Dr. Burrito. Zin in een goede wijn (per glas of per fles)? Ga dan snel naar Vinoteca Lina. Moe van al het dansen? Een kop koffie van Milk and Cookies zal je goed doen!

Er is meer!
Een heus ‘Zoetplein’ met ambachtelijke wafels en andere zoetigheden van Banketbakkerij Lamers, de lekkerste ijsjes van IJsco Fantastico én een overheerlijke kop (ijs) koffie of cappuccino van Coffee Minded en voor de kleintjes is er snoep van Truuske.

Kortom: een heus food- walhalla in het Julianapark!

Line-up
Banketbakkerij Lamers
Cantina Caliente
Coffee Minded

De Gare Kip

Dr. Burrito
Friture De Prins
Hungry Jack

Ijsco Fantastico

Lekker K(e)ten

Milk and Cookies

Nena Pizza

Potato Delicious

Rumah Makan Maluku
Truuske

Try Thai

Vinoteca Lina