8-11 AUGUSTUS 2024

Placeholder for AF photo: Jean PhilipseAF photo: Jean Philipse

Duik het TERREIN op!

Geplaatst op: 09 augustus 2023

Verken het festivalterrein en laat je verwonderen. Neem een kijkje in de meest excentrieke hoekjes van het park, waar je verrast kunt worden door een eigenaardig object of meegevoerd kunt worden in een onverwachte voorstelling. Er is namelijk ook heel veel programma op het TERREIN.

Twee acrobaten klimmen in meterslange bamboes, het is zoeken naar houvast. Zij willen de hoogte in en dromen ervan te vliegen. Een uitdagend spel ontstaat waarin grenzen worden opgezocht. Deze verticale droomwereld is een lust voor het oog. Boost Producties staat bekend om haar prachtig beeldend circustheater en hun act ‘Interesting Mistakes’ is daar geen uitzondering op.

En wat dacht je van AF! Een humoristische, niet gesproken korte theatervoorstelling gevuld met vele open mond momenten door het ingenieuze decor en de special effects. De voorstelling geeft een kijkje achter de schermen in een knotsgek verhaal waarin de artiest niet meer weet of hij nog op moet komen of zal hij vooral “af” gaan...!?

Loop, ren of koprol verder en wie weet beland je bij Wie is het XXL. Een 7 meter lang, 2,5 meter breed en 3 meter hoog spel dat zich al rijdend over het TERREIN verplaatst. Bezoekers kunnen het spel spelen en er zo achter komen wie ze zijn.

Een eindje verderop kom je de Telefoonbedjes van BLAUW GRAS tegen. Laad jezelf op en maak je zintuigen wakker door jouw dierbare telefoon te laten rusten in een telefoonbedje.

Als je opgeladen bent kun je even verder ook naar (On)Aangenaam! Regelmatig worden we geconfronteerd met vragen, opmerkingen of situaties waarin we onze grenzen moeten aangeven. Is het aangenaam of juist onaangenaam en wat heeft daar invloed op? Is dat timing, wie het zegt of wanneer en hoe het wordt gezegd? Intersectioneel feministisch collectief Aangenaam legde deze vraag bij makers Irene Heldens, Bart Engels en Sjeng van Velzen neer als onderdeel van het project Het Kapitaal van Co. de Cultuurontwikkelaar. Hun onderzoek leidt tot een zintuigen prikkelende immersive experience die 4 dagen lang tijdens Zomerparkfeest te zien, ervaren en bezoeken is.

Kortom, leef je uit in de festivalspeeltuin die Zomerparkfeest heet! Kijk in het blokkenschema wanneer je wie tegen het lijf kunt lopen. Of laat je gewoon verrassen!

Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord