8-11 AUGUSTUS 2024

Placeholder for Ik Speel op ZomerparkfeestIk Speel op Zomerparkfeest

Ik Speel op Zomerparkfeest biedt kans aan jonge talenten

Geplaatst op: 29 juni 2022

Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events, Zomerparkfeest en componist Geronimo Snijtsheuvel hebben samen een talentontwikkelingstraject opgezet voor jonge lokale muzikanten: ‘Ik Speel op Zomerparkfeest’. Aan de hand van audities worden bands samengesteld, die door middel van verschillende workshops en try-outs uiteindelijk worden klaargestoomd voor een optreden op Zomerparkfeest.

Poppodium Grenswerk, De Maaspoort, componist Geronimo Snijtsheuvel en Zomerparkfeest zijn op zoek naar jonge lokale muzikanten tot 18 jaar. De bands die worden samengesteld uit de auditanten worden middels workshops en try-outs klaargestoomd voor een optreden op Zomerparkfeest.

Wie kan zich opgeven?
Audities staan open voor iedereen tot en met een leeftijd van 18 jaar. De talenten worden verdeeld over twee categorieën: t/m 13 jaar en 14 t/m 18 jaar. Leidend bij het indelen van een act/band is de gemiddelde leeftijd, die moet in de categorie passen. Daarbij moet tenminste één bandlid uit de regio Venlo komen. Als losse vocalist kun je je ook opgeven.

Na de auditie volgen twee coachingsdagen en één try-out optreden met als eindstation het optreden op het Amigo podium op het Zomerparkfeest op 26 augustus.

Coach Geronimo Snijtsheuvel
Geronimo Snijtsheuvel tourt als solo pianist op festivals en in stadions over de hele wereld en componeert en produceert shows voor de grootste DJ’s van dit moment. Geronimo stelt een team van specialisten samen om de talenten gezamenlijk klaar te stomen voor het optreden.

Inschrijven is geheel gratis en mogelijk tot 6 juli via de websites van Grenswerk en De Maaspoort.


Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord