8-11 AUGUSTUS 2024

Placeholder for Jiri11Jiri11

Vrijdagavond = hiphopavond

Geplaatst op: 26 juli 2023

Op vrijdag kan menig hiphop-liefhebber zijn geluk niet op. Vanaf 22:00 is ARENA de plek waar je moet zijn!

We starten met Lionstorm, een tweekoppige rapformatie bestaande uit Vuige Muis en Skerrie Sterrie. Het koppel miste queer rolmodellen binnen de Nederlandstalige hiphop scene, en vanuit een gedeelde liefde voor dit genre is de droom geboren een rapduo te vormen. Het duo heeft een unieke en herkenbare sexy agressieve stijl die terugkomt in hun lyrics en performances.

Later op de avond barst er een ware blockparty los. We trappen af met Kendra, een dj met een veelzijdige stijl: van hiphop tot Afrobeats en van r&b in de zesde versnelling naar trap. Next up is de talentvolle Romeijn. Zijn release ‘Weer Een Nieuwe Boete’ kun je niet gemist hebben! Nobu staat vervolgens klaar om je onder te dompelen in de wereld van emorap. Hij heeft al twee EP's uitgebracht, 'Controle' en 'Internet Love', die beide miljoenen streams hebben behaald. Als laatste zien we graag geziene gast Jiri11. Als voorman van de Venlose rapformatie ANBU heeft hij zijn bekendheid verdiend met hits als 'Barkie Op Zak' en 'Glo'd Up'. Dit jaar maakte Jiri een comeback met zijn solodebuut album 'Icarus': een duidelijk nieuw hoofdstuk in de carrière van deze muzikale duizendpoot, waarin zijn geluid meer ontwikkeld en serieuzer klinkt dan ooit tevoren.

De avond wordt gehost door DJ TariQ. Deze Venlonaar knalt in snel tempo door genres als r&b, hiphop, Afrobeats & dancehall uit de 90’s, 00’s en new wave. Klaar om te viben?

Nieuw! Creeër je eigen Zomerparkfeest en deel die met je vrienden

  • Sla je favorieten op en stel je eigen blokkenschema samen in de app
  • Deel je programma met vrienden
  • Creeër je persoonlijke homepage met favoriete podia en foodspots

Login met je Zomerparkfeest account

Deel met je vrienden

Kopieër onderstaande url en deel deze pagina met je vrienden.

Url is gekopieerd naar je plakbord

Url kon niet worden gekopieerd naar je plakbord